Referenties

Ivo de Korte (eigenaar): “Ik was op zoek naar meer afzet van mijn producten in Europa. Via via kwam ik met Dennis is contact. Na een kort introductiegesprek heeft Dennis mijn salesprocessen geoptimaliseerd. Hierdoor heb ik meer tijd om mijn bedrijf te leiden en dankzij het feit dat Dennis ongeveer 15 nieuwe klanten heeft aangebracht hoef ik me ook niet meer druk te maken over acquisitie. Dennis is een betrouwbaar en zeer kundig persoon die ik iedereen kan aanbevelen! Ik hoop dat we nog jaren blijven samenwerken”.

Wood Broker is een bedrijf dat in Oekraïne eikenhout verwerkt tot massieve tafelbladen en panelen van 40mm dik. OptiSales+ ondersteunt de Nederlandse eigenaar met het uitbreiden van zijn afzet in Europa. Tevens helpt OptiSales+ Wood Broker om een professioneler imago op te bouwen. Momenteel zijn we druk bezig om de afzet in Duitsland en Frankrijk te vergroten. Wood Broker is een zeer betrouwbaar bedrijf die zich onderscheid door zijn uitstekende kwaliteit en prijzen. Verder behoren snelle leveringen en maatwerk producten tot de kernwaarden. De klanten krijgen duidelijke (Nederlandse) facturen. Alle prijzen zijn inclusief transport en inklaring van de goederen.

Eddie van Ruler (eigenaar): Onlangs is Dennis begonnen met een opdracht bij LINFI / HTI-RVS in Ede. Tijdens het introductiegesprek met Dennis gaf ik aan te weinig tijd en aandacht te kunnen besteden aan mijn verkoop. Er was duidelijk behoefte aan meer structuur in de organisatie en snelheid richting klanten. Hierna is Dennis gestart met het in kaart brengen van de aanvragen/offertes. Door mijn offertes te professionaliseren zijn deze veel duidelijker naar klanten toe. Dat klanten de verandering ook opmerken, blijkt wel uit de volgende reactie: “Bedankt voor de heldere en snelle offerte. Ik vind jullie klantenbenadering keurig en ik zie dat jullie mooie producten leveren. Hierdoor heb ik een goed gevoel bij jullie zaak”. Door de werkzaamheden heb ik meer tijd voor het runnen van mijn bedrijven; waar hoogwaardige producten worden gemaakt. Ik ben er trots op dat OptiSales+ erin geslaagd is om bij te dragen aan een professionelere klantbenadering. Is uw bedrijf ook toe aan een stap vooruit, neem dan contact met Dennis op!

Linfi vervaardigd elektrische vloerluiken van roestvrij staal. Deze hoogwaardige producten worden gebruikt om op een stijlvolle en praktische manier toegang te verkrijgen tot een zolder of (wijn) kelder. Alle vloerluiken hebben een aantal specifieke kenmerken. Daarin gaat veiligheid voorop en is terug te zien dat Linfi alleen met het beste resultaat genoegen neemt. Bij deze prachtige vloerluiken hoort een professionele uitstraling en strategie. OptiSales+ helpt om dit te creëren, implementeren en te waarborgen binnen de organisatie. Structuur aanbrengen binnen de hele verkoopketen is 1 van de dingen die inmiddels gerealiseerd is.

Zullen we vrijblijvend aan tafel?

Ik kom graag vrijblijvend bij je langs om te kijken waar je winst kunt behalen.